Deltager AS og  Skillrace AS (tidligere KX Products AS) besluttet 1. juni 2017 å opprette et felleseid selskap «Spoortz» som skal ha full fokus på sportssegmentet for kundegruppene idrettsklubber og særforbund. Inn i det nye selskapet tar Skillrace med seg det markedsledende totalverktøyet 123klubb.no, mens Deltager bringer inn sitt påmeldings-/arrangementssystem for idrettskunder.

Hvorfor velge Spoortz:

• Stor utviklingskraft via mange utviklere på laget
  • Ansatte med idrettskompetanse og erfaring fra egne klubber
  • Solide og langsiktige eiere i ryggen, bl.a. DNB
  • Fremtidsrettet totalverktøy med det beste fra 123klubb og Deltager
  • Sikre og mobile betalingsløsninger med fleksibilitet for klubben

Skillrace AS har over 500 idrettsklubber med 300.000 medlemmer som kunder på løsningen 123klubb.no. I tillegg leverer Skillrace en læringsplattform Skillrace.no som har fokus på sportslig utvikling, og denne vil videreutvikles i selskapet Skillrace AS. Læringsplattformen i Skillrace er integrert med spillere/trenere i medlemsregisteret i Spoortz, og gir mange spennende koblinger mot det sportslige som treningsdagbok, øvelser, skoleringsplaner, akademiorganisering, tilstandsmåling og andre funksjoner for prestasjonsrettet læring. Skillrace AS har 10 ansatte samt et tett samarbeid med «Arego – digitale fortrinn» med 13 ansatte.

Deltager AS (www.deltager.no) har 30.000 arrangement pr år, 14000 arrangører, flere særforbundskunder og store klubbkunder. Deltager AS har 11 ansatte i Norge og 6 i England. Deltager fortsetter som selskap for øvrige kundesegment som offentlig, kurs/konferanse, privat og kultur.