Spoortz AS vokser kraftig og søker ressurs i Bergen til å ivareta våre kunder og selge til nye klubber lokalt. Tips medlemmer og deltidsansatte om ledig stilling, og merk at stillingene lokalt vil la seg kombinere med en deltidsstilling i klubben! Vi er også bemannet lokalt i Trøndelag, Agder og Rogaland, og det vil være mulig å få erfaringer herfra om man vil høre mer før man søker.

Om Spoortz AS

Spoortz er markedsledende leverandør av totalverktøy for effektiv klubbdrift for idrettslag og idrettsarrangører. Spoortz har hovedkontor i Oslo på Ullevål stadion hvor vi er 10 ansatte mellom 23 og 45 år, samt har 2 utlyste stillinger innen IT-utvikling. Selskapet utvikler verktøy for idrettslag som forenkler administrative oppgaver innen eksempelvis kommunikasjon, betaling, NIF-godkjent medlemsregister, trenings-/kampadministrasjon, hjemmeside og arrangement. Våre løsninger benyttes av over 600 klubber i Norge, derav toppklubber som Viking, Molde og Vålerenga og breddeklubber i størrelsen 10-4000 medlemmer (både enidretts- og fleridrettslag). Vi (tidligere 123klubb/KX Products) har i 2017 slått oss sammen med Deltager AS sin idrettsatsning, og har gjennom denne sammenslåingen utvidet kundeporteføljen med idrettsarrangører og særforbund samt kunne ansette flere utviklere som er del av videreutviklingsprosjekter samt oppgradering av dagens funksjoner. Vi har tett samarbeid og teknisk integrasjon med Skillrace AS som er en læringsplattform for de som vil bli ekstra gode, hvor fotballfaglig innhold leveres av Norsk Toppfotball v/Toppfotballsenteret. Både Deltager AS, Skillrace AS og Spoortz AS er samlokalisert på Ullevål stadion. Se www.spoortz.no for mer informasjon.

Ledig stilling i Bergen

Den ansatte må ha mulighet til å jobbe ettermiddag/kveld ved behov. Vi tilbyr en fleksibel arbeidshverdag med hjemmekontor og kundebesøk/kurs etter egne avtaler (eller etter avtale med vår møtebooker på Ullevål). Stillingsprosent vil være 40% som utgangspunkt, men kan utvides etter egen innsats lokalt ved vekst.

Arbeidsoppgaver:

• Innsalg av Spoortz totalverktøy mot idrettsklubber
  • Avholde kurs og aktiv kundeoppfølging mot eksisterende kunder. Vår kundetilfredshet er p.t. 4,6 av 5, og vi jobber aktivt med å forbedre ytterligere
  • Support på telefon og mail etter fast avtale med timer/ettermiddag per uke
  • Testing og tilbakemeldinger før nylanseringer

Kvalifikasjoner:

• Interesse og kjennskap til breddeidrett, samt hverdagen i og rundt en idrettsklubb med mange dugnadsressurser
  • Kjennskap til idrettens organisering
  • Tilstrekkelig IT-kunnskaper som bruker
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
  • Godt kontaktnett i idrettsklubber i eget distrikt er en fordel
  • Bruk av Spoortz (tidligere 123klubb) i egen klubb er en stor fordel

Personlige egenskaper:

• Evne til å jobbe selvstendig og strukturert
  • Service- og kundefokusert som person
  • Pedagogiske evner
  • Relasjonsbygger og gode sosiale ferdigheter

Lønn

Kombinasjon av fastlønn og bonus avhengig av oppgavens art.

Opplæring vil gis ved oppstart end-november, og vil om hensiktsmessig gjennomføres i Oslo med øvrige nyansatte lokale ressurser. Noen reiser til Oslo for fellessamlinger/arrangement må beregnes samt reiser til klubbhus lokalt ved kurs&møter. Mer informasjon får du ved henvendelse til Nina Elverum (mobil 93417525) og søknad med CV, søknadsbrev og referanser kan sendes til e-post adresse nina.elverum@spoortz.no.

Søknadsfrist: 24.11.2017

Nina Elverum