Her kan du lese mer om vår nye lokalressurs i Agder, Helge Olsen fra Lia IL i Grimstad. Han fikk en kickstart denne uken med kundeoppfølgingsforum i Kristiansand og påfølgende kurs i effektiv klubbdrift sammen med en representant fra Oslo-kontoret og mange av de lokale kundene.

Helge jobber til daglig med drift av data systemer i Helse Sør øst – Sykehuspartner. På fritiden sitter han i styre og stell i en breddeklubb, og har en lang og god «idretts-CV» med bl.a.:

• Fotballformann på snart 12. året
  • Medlem av hovedstyre i 12 år
  • Medlem av Grimstad Idrettsråd i 9 år
  • I tillegg diverse verv i andre klubber med idrettene fotball, håndball, innebandy, barneidrett og bordtennis og noe innen turn, tennis og kickboksing
  • Drifter idrettslagets hjemmeside, medlemsregistre og har kommunikasjon ut mot medlemmer/lag/trenere/spillere.
  • NFF kurs innenfor leder, klubb og klubbdrift
  • Norges Idrettsforbunds kurs innenfor klubb/klubbutvikling/drift
  • Lang erfaring med Klubbadmin, Sportsadmin og FIKS

Hans klubb Lia IL ble kunde hos Spoortz AS før ansettelsesprosessen startet, og vi ser frem til å se Lia IL som en mønsterklubb på Sørlandet i effektiv klubbdrift. Vi er glade for å kunne ønske ham velkommen, og vet at Sørlandet har fått en bra mann til å ivareta våre eksisterende og nye klubber!