Om Spoortz AS

Spoortz er markedsledende tilbyder av et digitalt totalverktøy for effektiv klubbdrift for idrettslag og idrettsarrangører. Spoortz har hovedkontor i på Ullevål stadion i Oslo hvor vi er 10 ansatte mellom 23 og 45 år, samt har 2 utlyste stillinger innen IT-utvikling. Selskapet utvikler digitale verktøy for idrettslag som forenkler administrative oppgaver innen eksempelvis kommunikasjon, betaling, NIF-godkjent medlemsregister, trenings-/kampadministrasjon, hjemmeside og arrangement. Våre løsninger benyttes av over 600 klubber i Norge, derav toppklubber som Viking, Molde og Vålerenga og breddeklubber i størrelsen 10-4000 medlemmer (både enidretts- og fleridrettslag).

123klubb/KX og Deltager AS sin idrettsatsning har slått seg sammen, og har gjennom denne sammenslåingen utvidet kundeporteføljen med idrettsarrangører og særforbund. Grunnet sammenslåingen kan vi ansette flere utviklere som blir en del av spennende videreutviklings-prosjekter. Vi har tett samarbeid og teknisk integrasjon med Skillrace AS som er en læringsplattform for de som vil bli ekstra gode, hvor fotballfaglig innhold leveres av Norsk Toppfotball v/Toppfotballsenteret. Både Deltager AS, Skillrace AS og Spoortz AS er samlokalisert på Ullevål stadion, samt at vi har innleide IT-konsulenter som gjør at vi har et sterkt teknisk miljø. I tillegg har vi samarbeid med frontend/design-utviklere hos Arego samt utviklingsressurser i India. Se www.spoortz.no for mer informasjon.

Ledig stilling 1 – operativ CTO
Arbeidsoppgaver som operativ CTO er følgende:

• Programmering/feilretting nye og eksisterende modeller
  • Database design
  • Kravspesifikasjoner i samarbeid med funksjonelle ressurser
  • Administrere sprinter via Jira og daglige stand-up med teamet
  • Koordinering / tekniske veivalg internt og med Deltager AS og Skillrace AS
  • Koordinering leveranser fra innleide IT-konsulenter som Arego og Bouvet
  • Teknisk administrative oppgaver inkl. implementering av GDPR

Arbeidstid/sted:

100 % stilling med lokasjon Oslo-Ullevål stadion.

Kvalifikasjoner:

• Kunne databasemodellering og SQL
  • Erfaring fra frontendutvikling med bruk av Angular
  • Erfaring fra SPA frontendutvikling med bruk av Angular og komponent bibliotek som Angular Material
  • Erfaring fra backendutvikling i Java, gjerne med utvikling av Rest baserte APIer
  • Erfaring knyttet til versjonskontroll, produksjonssetting og forvaltning av webbaserte applikasjoner
  • Erfaring fra drift og utvikling på Apahce Tomcat og MySQL en fordel
  • Ønskelig men ikke absolutte krav til erfaring fra utvikling av integrasjoner (WebServices, SOAP/XML, Json/Rest)
  • Noe erfaring med (S)CSS og generell forståelse av styling er et absolutt pluss
  • Interesse og kjennskap til breddeidrett og/eller toppidrett vil være en fordel, men er ikke påkrevd
  • Selvstendig og strukturert
  • Kreativ og interesse for å være med å skape noe
  • Kommuniserer godt både skriftlig og muntlig på både engelsk og norsk
  • Ca. 3-7 års relevant arbeidserfaring

Ledig stilling 2 – full-stack utvikler

Arbeidsoppgaver som full-stack utvikler er følgende:

• Programmering/feilretting nye og eksisterende modeller
  • Database design og drift
  • Testing
  • Integrasjoner strategiske partnere
  • Kravspesifikasjoner

Arbeidstid/sted:
100 % stilling med lokasjon Oslo-Ullevål stadion, men andre lokasjoner vil vurderes om søkerens kompetanse, erfaring og profil er særlig interessant.

Kvalifikasjoner:

• Kunne databasemodellering og SQL
  • Erfaring fra frontendutivikling med bruk av Angular
  • Erfaring fra drift og utvikling på Apahce Tomcat og MySQL en fordel
  • Noe erfaring med SCSS og generell forståelse av styling er et absolutt pluss
  • Selvstendig og strukturert
  • Kreativ og interesse for å være med å skape noe
  • Kommuniserer godt både skriftlig og muntlig på både engelsk og norsk
  • Ca. 2-4 års relevant arbeidserfaring

Lønn
Fastlønn og andre betingelser etter avtale.

Bli en del av et dynamisk og hyggelig arbeidsmiljø hvor tech-team også har laget egen app for biljardturnering for ansatte på vårt proffe biljardbord.

Mer informasjon får du ved henvendelse til daglig leder Nina Elverum (mobil 93417525) og søknad med CV, søknadsbrev og referanser kan sendes til e-post nina.elverum@spoortz.no.

Søknadsfrist: 08.01.2018

PS Finders fee til den som har tips som medfører ansettelse!