Klubbløsningen som Spoortz leverer har vært i drift via web i 10 år, og har over 550 klubber som kunder med 450.000 medlemmer. I år har vi tatt kvantesprang i den mobile opplevelsen gjennom en komplett klubbapp som bl.a. sikrer informasjonsflyt og medlemsbetaling i klubbregi. Samtidig gir appen det medlemmer/foresatte og trenere behøver for å administrere idrettshverdagen sin. Nye funksjoner lanseres løpende, og i dag kom en sterkt ønsket funksjon både klubbledelsen og medlemmer har etterspurt med ENKEL MEDLEMSBETALING VIA KORT & VIPPS via klubbappen. Les mer og prøv appen HER

Siden appen er koblet mot klubbløsningens NIF-godkjente medlemsregister, vet appen hvem du er når du logger inn og hvilke tilganger du skal ha som trener/lagleder eksempelvis. For at appen skal ha best mulig klubbinnhold, anbefaler vi klubben å gå gjennom vedlagt sjekkliste før dere forteller medlemmer at appen kan lastes ned og benyttes for enkel medlemsbetaling osv.:

1. For at trenere, foresatte og medlemmer skal komme til «dekket bord» i appen:
    1. Legg inn korrekte trenere & lagledere pr lag/gruppe i medlemsregisteret (Medlem-lag/grupper)
    2. Merk korrekte faktura som «medlemskontingent 2018» for online medlemskort  (Faktura-meny som økonomansvarlig)
    3. Legg inn faste treningstider pr lag/gruppe. Dette KAN også legges inn via appen av trener (Sportslig-treningstider)
    4. Kampsynk fra FIKS pr lag som gir automatisk omberamminger, resultater og tabeller (Sportslig-kamp/tabellsynk)
  2. Følgende er «kjekt å ha» for klubben i appen:
    1. Legg inn klubbarrangement og evt. påmelding/kortbetaling (Hjemmeside-Arrangement eller rett fra appen)
    2. Publiser ferske nyheter på hjemmesiden som vil fremkomme også i appen (Hjemmeside-Nyhet eller rett fra appen)
    3. Velg hvilke sponsorer som skal få profilering i appen (huk av for «app» i meny Hjemmeside-Sponsor)
  3. Fortell trenere og medlemmer om hvordan appen vil forenkle deres hverdag:
    1. Klubbkontakten vil motta 2 nyhetsbrev fra Spoortz som han/hun kan sende direkte til alle med trenerrollen og spillerrollen med ETT klikk.
    2. Har klubben alt på stell av anbefalt innhold kan du tyvstarte med forslag til e-post trenere HER. Trenere får da sin sjekkliste på hvordan de kan legge inn lagsarrangement, kamptropper, avlyse/endre treninger, få oversikt kommer/kommer ikke og sende meldinger til laget osv.

Pst… Vi leker ikke klubb i Spoortz. Det dere ser i appen i dag er bare starten, men tilbakemeldinger fra pilotklubbene våre er at den allerede er mer enn bra nok! Vi vil gjerne ha tips fra flere på veien, så send oss gjerne mail via post@spoortz.no.