Heimdal Fotball har nå samlet alle klubbens verktøy på ett sted – i èn enkel app.

Det er tirsdag kveld, og Lars Almås registrerer oppmøte på treningen til G13. I hånda har han appen som de siste månedene har gjort livet litt enklere for både trenerne, klubben og medlemmene. I mai valgte de å ta i bruk Spoortz komplette klubbverktøy.

Vi var lei av å håndtere nyheter på et sted, kommunikasjon på et annet og svar på aktiviteter på en tredje – og så etter en løsning som kunne ivareta alt på et sted. Samtidig var det viktig for oss at medlemsløsningen var integrert mot NIF.

Fra 3 løsninger til èn
Klubbledelsen var ikke de eneste som var lei av sammensuriet av apper og plattformer og Facebook-grupper. Også medlemmene slet med å følge med på hvor informasjon og hvor de forskjellige beskjedene ble gitt. Hverdagen har blitt enklere nå som alt foregår i Klubb-appen. Det er viktig for klubben at lagene ikke forsvinner i lukkede grupper men er samlet i en app slik at all informasjon fra klubben når ut til alle.

«Gutta på laget har lastet ned appen og følger med på treningstider, kampoppsett og varsler. De svarer selv om de kommer eller ikke, både på kamp og trening. Selv legger jeg enkelt inn treningstider og arrangementer. Kampene legges automatisk inn via FIKS-koblingen, og endres ved omberamminger.
Personlig syns jeg det er spesielt artig å få til en levende lagside med enkel nyhetspublisering via appen. Vi kan be om at nyhetene blir publisert på hovedsiden til klubben også. Det gjør oss synlig for resten av klubben og andre».

Besøk Heimdal fotball via hjemmesiden HER.