Nå har vi gjort det mulig for foresatte å opprette sin egen bruker. Dette gjøres ved å logge inn med barnets bruker i klubbappen, og det er lagt inn sikker verifisering med engangskode på oppgitt epost. Om foresatt legger seg som foresatt på flere barn, vil han/hun få alle barna synlig i aktivitetsoversikten og regninger til betaling for enkel betaling og oversikt!

I neste lansering vil det være mulig å legge til flere foresatte og familiemedlemmer, mens foreløpig så gjøres dette som i dag via laglederen på web.

For klubbledelsen vil de foresatte legge seg inn i personregisteret, og har nå også merknad som foresatt i registeret og kan kommuniseres til i en egen gruppe om ønskelig. Foresatte blir IKKE sendt til NIF sin medlemsdatabase da de ikke er klubbens medlemmer (enda…).