Klubbappen har oppfylt de viktigste behovene til klubbledelsen en god stund innen enkel medlemsbetaling, medlemskommunikasjon, sponsorers synlighet, medlemskort, kobling mot hjemmesiden mm. Nå har vi gjort to lanseringer siste uker med mest fokus på utøvere, foresatte & støtteapparatet i lag & grupper. Det varmer når lagledere uoppfordret trer frem etter visning av appen i trenerforumsmøte i klubben og sier:

Dette blir knallbra – jeg gleder meg til å gå i gang med laget mitt

Jeg ser at det er mye bedre for klubben at jeg tar i bruk denne appen

Nå når private innlegg er blitt mulig er det farvel til Facebook-gruppen

Og klubbledere som blir fremoverlente i dialogen med oss og uttaler:

Nå skal vi kjøre på i klubben vår – nå er det ikke mer å vente på

Vi jobber med flere funksjoner og løpende justeringer, og setter stor pris på alle engasjerte brukere som bidrar underveis!

Følgende er lansert i klubbappen siste 2 uker:

• Egen fane med invitasjoner i klubbappen under «aktiviteter» slik at det blir lettere å se hva man må svare på. 3 dager før hendelsen vises trening/kamptropp/arrangement i fanen invitasjoner.
  • Inviterte til treninger får push-påminnelse mellom kl. 18-19 dagen før, mens kamptropper får push-påminnelser 2 dager før som default foreløpig.
  • Opprette arrangement også med kortbetaling, maks antall deltakere og påmeldingsfrist direkte fra appen til klubb eller utvalgt lag. For arrangement med tilleggsprodukter og alternative deltakertyper/priser opprettes arrangementet fortsatt via web-admin.
  • Bedre mobilversjon av påmeldings/betalingssiden når denne åpnes fra arrangementspåmeldingen i appen
  • Invitere til arrangement for lag og klubb basert på rolle (utøver, trener, foresatt) og invitasjoner mottas nå både via epost og i appen.
  • Pushmelding på arrangementet når invitasjonen sendes ut fra appen.
  • Kamper angis nå som borte/hjemme, og har bedre navngivning fra FIKS på seriekamper som gjør det lettere når kamptropper skal settes for lag/årganger med flere turneringer hos kretsen. Husk at omberamminger oppdateres automatisk i klubbappen med ny bane, tid eller dato når det endres i FIKS!
  • Tydeligere svar-oversikt i kamptropp-oversikten for de som kommer/ikke kommer.
  • Pushmeldinger på nye regninger. Push kommer dagen etter at økonomiansvarlig har sendt ut fakturaen, og er lagt strategisk til rett etter lunsj når blodsukkeret er på et godt nivå. Tilbud til bedre tidspunkt mottas gjerne 😊
  • Medlemsfordeler pr sponsor (legges inn via web i nytt skjermbilde pr sponsor av klubbadministrator)

Følgende jobbes det med i klubbappen for tiden:

• Ytterligere forbedringer i arrangementspåmelding
  • Bedre oversikt over lagets medlemmer & foresatte (tilgjengelig via web foreløpig)
  • Treningsfremmøte statistikk
  • Comeback til kamprotasjon pr kamp som måtte » på verksted» en uke da det var en feil med at ikke alle i kamptroppen var med – hyggelig å høre at den er savnet!
  • Forbedret struktur i menyene i appen (regninger inn i profil, alle meldinger i en innboks, grasrotandel, klubbsponsorer & medlemsfordeler mer synlig, feiring når det er ingen ubetalte regninger)
  • Synliggjøre samarbeidet med vår partner innen spiller- og trenerutvikling Skillrace AS. Her er det muligheter for ivrige trenere & spillere som vil i dybden på læring og utvikling. Et eksempel; I Spoortz får man oversikt over hvor mange som kommer på en trening og når/hvor treningen er. I Skillrace kan man på samme treningen hente inn økter/øvelser fra et rikholdig øvelsesbibliotek inkl. videoer/taktikktavler, lage egne øvelser/økter inklusiv taktikktavler med animasjon, se økta som trener og spiller, evaluere egen innsats etter trening koblet mot egne utviklingsmål lagt inn i Skillrace. Les mer og se videosnutter via https://www.fotball.skillrace.no/ .

(Bilder fra appen Skillrace over)

Annet som også var med i siste release:

• Forbedringer ytelse og oppetid (pågår fortsatt med flere tiltak og har høyeste pri, men ser ut til at tiltak i uke 14 har gitt bedre stabilitet)
  • Diverse forbedringer med bla. raskere medlem a konto for økonomiansvarlig, vedlegg med æøå på hjemmesiden, kamper for cricket og fiks for å åpne url i nytt vindu på hjemmesiden
  • Turneringsrollen er nå tilgjengelig også i beta-innlogging. Nå er det bare et punkt som gjenstår før gammel innlogging kan fjernes, og alle brukerne må over til ny versjon av admin. Kundene skal få beskjed i god tid og mer informasjon om overgangen.
  • Mer informasjon på oppgjørsrapporter til regnskapsfører med idrett, lag og arrangørens navn.

Følgende jobbes det også med frem mot påske:

• Ytterligere tiltak på serverytelse
  • Spesifisering av behov til nye api mot NIF sin sentrale medlemsdatabase
  • Oppgradering av online banekalender
  • Lettere fjerne foresatte fra register når barnet er utmeldt
  • Tydeligere restbetalinger på delvis betalte regninger
  • Gjøre det lettere å legge til ny husstandskontakt når hovedkontakten meldes ut
  • Rapporter med æøå

Last ned klubbappen  «Spoortz» i vedlagt lenke, og logg inn med din mobil eller epost/passord: https://www.spoortz.no/spoortz-app