Endelig er den her! Appen er nå tilgjengelig for alle Spoortz-brukere i Appstore og Google Play under navnet «SPOORTZ», og revolusjonerer hverdagen for både klubbleder, lagleder, trener, medlem og foresatt – helt i tråd med vår visjon: Mer idrett. Mindre admin.

I appen finner du din / husstandens idrettskalender, med klubb- og lagsarrangement, treninger og kamper. Appen har selvsagt også relevant innhold fra hjemmesiden, NIF-godkjent medlemsregister med online medlemskort & betalingsstatus, samt profilering av klubbsponsorer.

 

    

Administrer idrettshverdagen fra hånden

Du trenger ikke lenger bruke to eller flere løsninger for å administrere idrettshverdagen – uansett om du er trener, spiller eller forelder, er alt nå samlet på ett sted.

Med appen får du et sportslig verktøy for lag / grupper, og kan håndtere alt fra treningstider, oppmøte, kamptropp, spilletid, arrangementer og daglig kommunikasjon. Appen snakker med klubbens banekalender og kamper fra FIKS. Medlem/foresatt kan enkelt svare om de kommer eller ikke, og har man flere barn eller selv er aktiv, er det lett å filtrere på personer i aktivitets-oversikten.

 

    

App med NIF-godkjent medlemsregister

Når du logger deg inn vet appen hvem du er, slik at du får presentert treninger, klubbarrangement og kamper for egne lag/grupper. Det vil bli enkelt å oppdatere sin medlemsprofil rett fra appen, men pr i dag kan du enkelt betale medlemskontingent/treningsavgifter og se betalingshistorikk og ditt medlemskort.

 

 

Betal medlemskontingent, treningsavgifter mm. rett fra appen

Alle regninger fra klubben vises og kan betales med få klikk direkte fra appen. Vi er litt strenge på medlemskontingenten som må betales om den er uteståend. Betalingene gjøres via rett fra mobilen med ditt kort via Nets sin trygge betalingsløsning Netaxcept. God oversikt over alle utestående og betalte regninger for deg og evt. andre i din husstand!

Verdi for sponsorer

Appen vil bli en uvurderlig verdi for klubbens sponsorer. De kan profileres i appen, og klubben kan enkelt dele medlemsfordeler og tilbud. Medlemmene har tilgang til sitt medlemskort over alt, og kan dermed enkelt benytte seg av tilbudene og bevise medlemskap.

 

Nyheter og klubbarrangement fra hjemmesiden

Det er selvsagt laget en kobling til klubbens hjemmeside. Klubben og og de ulike lag/grupper velger selv hvilke nyheter og klubbarrangement fra hjemmesidene som skal publiseres i appen. Det er også superenkelt å publisere nyheter på hjemmesiden – rett fra appen.

Appen er under kontinuerlig utvikling med flere heltids erfarne app-utviklere. En svært god første versjon ligger nå i Appstore og Google Play, og det vil stadig vekk bli lansert ny funksjonalitet som forenkler idrettshverdagen!

PS klubbleder – legg inn treningstider og synk seriekamper pr lag for å gjøre det enklere for lagene dine

PS Trener/lagleder – angi kamptropp pr kamp og evt. andre arrangement enn trening&kamp