Klubbløsningen som Spoortz leverer har vært i drift via web i 13 år, og har over 550 klubber som kunder med 450.000 medlemmer. I år har vi tatt kvantesprang i den mobile opplevelsen gjennom en komplett klubbapp som bl.a. sikrer informasjonsflyt og medlemsbetaling i klubbregi. Samtidig gir appen det medlemmer/foresatte og trenere behøver for å administrere idrettshverdagen sin. Nye funksjoner lanseres løpende, og i dag kom en sterkt ønsket funksjon både klubbledelsen og medlemmer har etterspurt med ENKEL MEDLEMSBETALING VIA KORT & VIPPS via klubbappen. Les mer og prøv appen HER

          

Siden appen er koblet mot klubbløsningens NIF-godkjente medlemsregister, vet appen hvem du er når du logger inn og hvilke tilganger du skal ha som trener/lagleder eksempelvis. For at appen skal ha best mulig klubbinnhold, anbefaler vi klubben å gå gjennom vedlagt sjekkliste før dere forteller medlemmer at appen kan lastes ned og benyttes for enkel medlemsbetaling osv.:

 1. For at trenere, foresatte og medlemmer skal komme til “dekket bord” i appen:
  1. Legg inn korrekte trenere & lagledere pr lag/gruppe i medlemsregisteret (Medlem-lag/grupper)
  2. Merk korrekte faktura som «medlemskontingent 2019» for online medlemskort  (Faktura-meny som økonomansvarlig)
  3. Legg inn faste treningstider pr lag/gruppe. Dette KAN også legges inn via appen av trener (Sportslig-treningstider)
  4. Kampsynk fra FIKS pr lag som gir automatisk omberamminger, resultater og tabeller (Sportslig-kamp/tabellsynk som klubbansvarlig og Kamper-kamp/tabellsynk som lagkoordinator eller trener)
 2. Følgende er “kjekt å ha” for klubben i appen:
  1. Forenkling av innhenting av politiattest. Legg inn egen oppskrift til trenere som fremkommer når de mangler attest, samt få oversikt pr idrett med utestående og fremviste (Organisasjon-Politiattest)
  2. Legg inn klubbarrangement og evt. påmelding/kortbetaling (Hjemmeside-Arrangement eller rett fra appen)
  3. Publiser ferske nyheter på hjemmesiden som vil fremkomme også i appen (Hjemmeside-Nyhet eller rett fra appen)
  4. Velg hvilke sponsorer som skal få profilering i appen OG medlemsfordeler (huk av for “app” i meny Hjemmeside-Sponsor)
 3. For medlemsbetaling i appen med kort og vipps:
  1. Legg inn følgende fakturatekst ved utsendelse av neste fakturaer i epost: Last ned appen Spoortz i Appstore & Googleplay, her kan du enkelt betale med kort & Vipps, se gyldig medlemskort, få oversikt til din/husstandens betalinger og idrettshverdag. Du logger inn med din mobil eller epost. Fra appen kan du enkelt sette eget passord via “glemt passord”.
 4. Fortell trenere og medlemmer om hvordan appen vil forenkle deres hverdag:
  1. Klubbkontakten vil motta 2 nyhetsbrev fra Spoortz på forespørsel som han/hun kan sende direkte til alle med trenerrollen og spillerrollen med ETT klikk. Har klubben alt på stell av anbefalt innhold kan du tyvstarte med forslag til e-post trenere og medlemmer HER. Trenere får da sin sjekkliste på hvordan de kan legge inn lagsarrangement, kamptropper, avlyse/endre treninger, få oversikt kommer/kommer ikke og sende meldinger til laget osv.
  2. Publiser informasjon om klubbappen via hjemmesiden som eksempelvis: https://vaker.no/portal/arego/club/117/news/9405573 eller hos Vålerenga fotball: https://vif-bredde.no/portal/arego/club/123/news/9416574
  3. Fortell om klubbappen på neste lagleder-møte. Forslag til presentasjon kan mottas via [email protected]!

Pst… Vi leker ikke klubb i Spoortz. Det dere ser i appen i dag er bare starten, men tilbakemeldinger fra klubbene våre er at den allerede er mer enn bra nok! Vi vil gjerne ha tips fra flere på veien, så send oss gjerne mail via [email protected]