Skjermbilde 1: Dashboard for klubbadministrator og økonomiansvarlig
Skjermbilde 2: Nytt skjermbilde for personlig data pr rolle
Skjermbilde 3: Nyhetspublisering i lyst uttrykk

Hva er nytt i ny lys webadmin?

Vi har i høst ferdigstilt et større prosjekt som lenge har vært et ønske fra klubbledere. Admin via web har tidligere vært i mørke farger, mens ny versjon er levert i et lyst uttrykk. I tillegg til et lyst uttrykk gir ny webadmin andre fordeler som beskrevet under med henvisning til de grønne tallene i bildene over:

1. Lyst uttrykk
  2. Mer brukervennlig navigering på rolle og idrett/gruppe
  3. Nytt dashboard for klubbledelsen med bl.a. medlemsbetaling, medlemstall, politiattest, aktivitetsstatistikk og arrangementer
  4. Profil, logg-ut og språk er lagt øverst til høyre
  5. Mer mobilvennlig meny. Det blir nå også lettere å oppgradere gjenstående eldre skjermbilder hvor meldingssentralen snart er klar som første lansering
  6. Lettere å gjenbruke web-admin i klubbappen. For lansering i høst er bl.a. tilgang til oppdatering av medlemsregisteret via klubbappen for egen profil og utøvere pr lag/gruppe for trenere
  7. Oppdaterte brukerveiledninger pr rolle
  8. Flere hjelpetekster på felt og skjermbilder
  9. Bedre visning av valgt meny i blåfarge
  10. Tydeligere store blå + tegn i nye skjermbilder for å opprette nye elementer

Når og hvordan blir ny lys admin tilgjengelig?

Mandag 21.10. vil den eksisterende mørke webadmin kalt “Beta” bli erstattet av ny lys versjon. Hos klubber som benytter standard hjemmesidemal (www.vard.no) vil det i starten erstatte versjonen som kalles “beta”. For klubber som har ny hjemmesidemal (som www.vaker.no) vil “logg inn” gå direkte til den nye lyse admin.

Vi varsler endringen:

• I nyhetsmail til klubbens hovedkontakt
  • Via vår Facebookside
  • På påloggingssiden i ny admin vil det lenkes til denne bloggen

Pålogging i ny admin

Det er samme innloggingspassord og brukernavn/epost som i dag. OBS – For brukere som ikke husker passordet sitt da dette hos mange ligger lagret i dagens innloggingsbilde:

Klikk “Glemt passord” i egen lenke under “logg inn” for å sette nytt passord.

Annen funksjonalitet lansert i høst

• Nytt menypunkt «klubbapp» inklusiv statistikk pr rolle og en enkel «inviter via epost» for trenerrollen
  • Diverse forbedringer i klubbappen som visning av utøvere/foresatte/kamptropp/utøverstatistikk pr lag og auto-oppdatering av seriekamper fra fotball.no
  • Ny versjon av banekalenderen. Se nytt menypunkt under “Sportslig” som klubbadministrator og eksempel HER

Funksjonalitet for lansering i Q4-19

Noen av utviklingsprosjektene listet under er godt i gang, og for noen gjenstår kun noen få dagsverk mens andre er større i omfang. Lanseringen av ny webadmin gjør at ferdigstillelse av bl.a. punkt 2, 3 og 4 går raskere.

1. Importmulighet av kamper for øvrige idretter i klubbappen
  2. Mottatte innspill fra brukere av klubbappen
  3. Fjerne admin-versjonen «min side». Den har vært tilgjengelig «på overtid», men når ny lys webadmin har bilde-kataloger på plass, fjernes den gamle versjonen helt. Dato kommuniseres i god tid før den fjernes.
  4. Oppgradering av meldingssentralen for klubbleder. Dagens funksjonalitet beholdes med mail/sms og filtreringsmulighet på ulike roller, idretter, alder, kjønn osv., MEN også:
    • tettere kobling mot klubbappen med push
    • inkludere vedlegg i meldinger
    • arkiv for sendte meldinger
  5. Pilot med utvalgte partnere & klubber for cashback-inntekter via klubbappen
  6. Nye API for NIF-integrasjon
  7. Mottatte innspill fra brukere på rapporter innen økonomi og medlem
  8. Integrasjon med Skillrace.no med bl.a. treningsinnhold pr økt
  9. Oppdateringer i ny banekalender

Funksjonalitet for lansering i Q1-2020

1. Efaktura som ny utsendelsesalternativ av betalingskrav i tillegg til dagens alternativer via klubbappen, mail, sms og brev (januar)
  2. Cashback som inntektsmulighet i klubbappen (januar)