For alle som driver med fotball er det fokus på første og andre forsvarer, skuddtrening, kamp neste uke og cupen i sommer. Aktiviteten er det viktigste. Bruker man Spoortz-systemet skal hverdagen for deg som klubbleder, trener, utøver eller foresatt bli litt enklere. Du finner alt du trenger for å administrere idrett i en innlogging.

”Jeg er ikke så inne i fotball, men jeg har skjønt at det er viktig å score mål”
– Ole Einar Bjørndalen.

De fleste tenker ikke over hvor fakturaen kommer fra, men det bør være enkelt å betale den. Uansett om det er medlemskontingent, treningsavgift eller cupdeltakelse kan kasserer sette opp faktura som medlemmet kan betale i appen eller fra faktura sendt på epost, sms eller brev. Daniel Egge Roux fra Forus og Gausel IL har vært daglig leder i 11 år, og ser at Spoortz er blitt en viktig del av hans hverdag:
“Faktureringssystemet har gjort ting veldig ryddig,  og appen har nå bidratt til at vi klarer å få flere til å betale.

For trenere og lagledere som har det travelt, og er mye på farten kan man bruke appen for å planlegge og legge til rette. Man kan sette opp treningstider, legge inn troppen til neste ukes kamp, eller invitere til pizzakveld. Står man på feltet og har lyst til å dele noen bilder fra treningshverdagen er det lett å knipse et foto, skrive noen ord og publisere rett i appen. Og når tiden strekker til kan man logge seg inn i webløsningen og oppdatere utøverinformasjon, og bidra til god kvalitet på klubbens medlemslister, klubbens viktigste liste. “Ved hjelp av appen så slipper vi å holde styr på flere plattformer, nå har vi alt på en plass. Vi ser frem til å implementere enda mer av Spoortz-appen i fremtiden. Den er oversiktlig og fin.” Espen Monsen, nestleder og trener i fotballklubben Vestsiden-Askøy er tydelig på at de tror appen vil forenkle jobben for trenere, administrasjon og ikke minst foresatte.

Mulighetene ligger også til rette for at foresatte og utøvere skal få like god kontroll på alle aktivitetene. Foresatte får sin egen bruker og kan følge opp barna. De får oversikt på både treninger, kamper, arrangement og alt av nyheter som klubben publiserer. Sist, men ikke minst kan man også betale medlemskapet direkte fra appen UTEN å måtte taste inn kidnummeret.

Med Spoortz-systemet skal fotballhverdagen bli litt enklere å administrere, med alt på en plass.