Fotballsesongen er endelig i gang, og det er derfor viktig at trenere, spillere og foresatte får en så enkel hverdag som mulig. Det blir fort mange kommunikasjonskanaler hos de ulike lagene, og flere kilder til hvor man kan hente informasjon om kamper og tabeller. Derfor anbefaler vi at fotballklubber, og fleridrettslag med fotball, genererer kamper og tabeller direkte fra FIKS. Dette er en eksklusiv tjeneste vi leverer i samarbeid med Fotballdata.no. Kampene vil vises på klubbens og lagets hjemmeside, og i appen for trenere, utøvere og foresatte!

Klubben kan velge hvor på hjemmesiden kampene skal vises og kamper som endrer dato/tid vil automatisk oppdateres fra FIKS. Kamper og tabeller er koblet mot de ulike lagene i klubbens medlemsregister, slik at det også er enkelt for trenere, utøvere og foresatte å finne informasjon om kampen, registrering av kamptropp, og muligheten for å chatte pr kamp i Spoortz-appen. Medlemmer og foresatte kan derfor enkelt få en oversikt over når lagene spiller sine kamper, både via hjemmesiden og appen.

Det er ikke et krav om å ha medlemsregisteret sitt i Spoortz for å benytte seg av FIKS-integrasjonen, men klubben må opprette sine lag i systemet, slik at kamper og tabeller synkroniseres mot riktige lag.

Se også blogginnlegget her om hvordan klubbappen bidrar til å effektivisere hverdagen for både klubben, laget og medlemmene.

Om klubben din ikke har FIKS-integrasjon, kan du trykke her for å bestille, eller sende bestilling til e-post [email protected] / telefon 22 44 25 00. Tjenesten koster 2260,- eks mva pr år.

Når tjenesten er bestilt hos oss, må ressurspersonen i klubben aktivere synkroniseringen for å generere kampene:

1. Koble FIKS-lag mot Spoortz-lag i oversikten, og huke av for hvilke lag man ønsker å hente kamper for.
  2. Koble FIKS-baner mot lokasjonene som er opprettet i Spoortz.
  3. Hver trener logger inn i systemet, og velger hvilke kamper i oversikten som skal hentes fra FIKS. Alternativt kan ressurspersonen i klubben benytte rollen «Lagkoordinator» for å håndtere hvert enkelt lag, og generere kamper for disse.

Det er enkelt å finne oppskrift på hvordan man genererer kamper. Ved å trykke på det blå ikonet nederst til høyre når du er logget inn, vil du finne flere artikler med brukerveiledninger!

Med over 15 års erfaring i klubbmarkedet ønsker vi å være en kompetansebedrift for alle idrettslag i Norge. Vi ønsker å bruke all den kompetansen og erfaringen vi har opparbeidet oss til å hjelpe deg og din klubb. Så om du eller klubben har noen form for spørsmål i forbindelse med FIKS-integrasjonen, eller andre klubbrelaterte spørsmål, ser vi gjerne at du tar kontakt med oss for en hyggelig prat!

“FIKS-integrasjonen gjør det enkelt for oss i Sola FK å se hvilke baner som er opptatt med kamp, og dermed bedre oversikt for alle involverte. Det gjør at det er lettere å unngå eventuelle kollisjoner mellom kamp og trening, og på den måten unngå kjedelige opplevelser for spillere, trenere og lagledere.”

– Daglig leder, Sola FK