Her kan du lese hva klubbledelsen i FGI selv erfarer etter at klubbappen fra Spoortz er lansert:

” Med en app som samler info om både laget, medlemskap og siste nytt fra klubben har det blitt langt lettere for både medlemmer og ledelse.

Forus og Gausel Idrettslag (www.fgi.no) tok Spoortz-appen i bruk for alvor høsten 2018. Etter at vi hadde hatt den tilgjengelig som en del av totalløsningen i en periode uten at den var blitt nevneverdig brukt – begynte vi å kommunisere mulighetene den kunne gi og bruke den effektivt. Den ble også en svært viktig del da vi lanserte en samarbeidsavtale med G-Max. Mulighetene appen gir for fremvisning av betalt medlemskap gir medlemmene rettferdig kundebetingelser.

Med Spoortz har det blitt lettere å gi informasjon til våre medlemmer i klubben. Selv om appen konkurrerer med Spond i aktiv bruk, ser vi at klubbappen har gitt oss flere fordeler enn vi hadde før.

Kalenderen, regningsoversikt, medlemsbetaling via Vipps/kort og profil for medlemskapet er praktisk. Dette var tidligere opplysninger som medlemmene langt sjeldnere forholdt seg til ettersom de da måtte logge inn på en PC/Mac.

Nyheter som er relevante for klubbens medlemmer når kjappere frem. Nylig ble vi klar over at man kan produsere og distribuere nyheter til hjemmesiden vår i appen også, det gjør ting lettvint!

Spoortz-appen er i kontinuerlig utvikling etter lanseringen, og nye løsninger blir utprøvd og testes løpende. Vi erfarer at det er viktig med en god dialog med utviklerne og har hatt gleden av å få god hjelp underveis.”

Kommentar fra oss i Spoortz:

Vi takker klubbledelsen i FGI for inspirerende ord!

Ønsker du å prøve ut appen i din klubb – last ned appen HER