Ønsker dere et nytt og moderne påmeldingssystem? Vi samarbeider med Deltager.no for å tilby idrettsklubber i Norge muligheten til å registrere seg på Spoortz sin hjemmeside og benytte Deltager.no sitt påmeldingssystem. Dette er en skreddersydd løsning for idretten, og kan benyttes til alle typer påmeldinger med og uten betaling. For eksempel idrettsskoler, kurs, treningssamlinger, dugnad, klubbshop, cuper, stevner og konkurranser.

Deltager.no har jobbet med å utvikle sitt påmeldingssystem siden 2003, og har blant annet laget løsninger for Friidrettsforbundet, Norges Danseforbund, og Norges Svømmeforbund via Tryggivann.noMed Deltager.no vil dere derfor få tilgang til et påmeldingssystem som allerede er i godt bruk i idrettsnorge, med et bredt spekter av funksjonalitet. For eksempel en fleksibel skjemabygger som lar deg opprette påmeldingsskjema som passer til din treningsleir, cuper, konkurranser osv., kommunikasjonsverktøy, godkjent utbetalingsrapport til ditt regnskap, innsjekk-løsninger / adgangskontroll med mer. Få en full oversikt over alle funksjonalitetene på Deltager.no sine hjemmesider.

Det å registrere din klubb er gratis og uforpliktende. Og som en ekstra bonus vil samarbeidet mellom oss og Deltager.no gi deg våre konkurransedyktige priser á 2,5 kroner + 2,99% av transaksjonsbeløpet.

TIPS: Transaksjonsgebyrer er noe dere som klubb bør være oppmerksomme på, da vi ser at flere leverandører priser seg opp mot 4 – 6,5% av transaksjonsbeløpet.

Et godt påmeldingssystem er et viktig verktøy for alle idrettsklubber, og bør helst være integrert i én løsning slik at man får alt på et sted. Vi er derfor stolte av å kunne fortelle at påmeldingssystemet til Deltager.no vil bli integrert i Spoortz sin klubbløsning i løpet av 2020!

Spoortz sin klubbløsning er NIF-godkjent og består av hjemmeside, medlemsregister, fakturering, påmeldingssystem* og klubbapp, og brukes av over 600 idrettsklubber i hele Norge! Ønsker du mer informasjon vår klubbløsning, eller ønsker å booke en demonstrasjon, kan du sende oss en mail.

*Dagens påmeldingssystem i klubbløsningen er egenutviklet av Spoortz, og kan fortsatt brukes hvis man ikke vil bruke Deltager.no sitt påmeldingssystem.

Trykk her for å opprette arrangørkonto.