Spoortz er et NIF-godkjent totalverktøy som består av hjemmeside, medlemsregister, fakturering, arrangement og app. Systemet legger til rette for at kajakk-, dykke-, ro og padleklubber med mye kurs, turer og andre arrangementer enkelt kan sette opp dette i påmeldingsmodulen. Klubben og medlemmet får full oversikt i både web-løsningen og appen. Vi har allerede flere klubber som driver med disse idrettene, og som bruker plattformen til å effektivisere sin klubbdrift.

“Spoortz gjør det enklere å få totaloversikt over driften av klubben. Alt på ett sted!”

– Bærum Kajakklubb

I over 15 år har vi jobbet med å samle alle nødvendige verktøy i en og samme løsning, slik at det er enkelt for klubben å få full oversikt. Alle verktøyene er sammenkoblet, slik at medlemmene enkelt kan følge med på kurs og arrangement, og muligheten til å betale sine fakturaer enten i nettbanken, eller via appen med kort eller Vipps.

Spoortz legger til rette for at man kan opprette et bredt spekter av forskjellige arrangementer og kurs, slik som introduksjonskurs, våtkortkurs, teknikkurs, privattimer og mye mer. Etter at medlemmet har meldt seg på via appen eller via en unik påmeldingslink som klubben har delt på sin hjemmeside og/eller andre kanaler, får klubben full oversikt over alle påmeldte og betalte. Systemet genererer til slutt oversiktlige regnskapsrapporter som er lett tilgjengelig i innloggingen, og som følger regnskapsmessige prinsipper. Les mer om aktivitetsoversikt i appen her.

Klubben velger selv hvordan de ønsker å strukturere medlemsregisteret. Det er mange muligheter i forhold til å sette opp ulike treningsgrupper, slik som blant annet hav, surfski, tur, racer, faktureringsgrupper, utleie av båter og båtplass. Alle medlemmer har egne felter i medlemsregisteret hvor klubben kan legge inn sertifikater, lufttrykktype og annen relevant informasjon. Medlemmet får også full oversikt over sin medlemsprofil og sitt medlemskort i appen.

Hold liv i hjemmesiden ved å publisere nyheter direkte fra mobilen! Ta et bilde med mobilen når du sitter i kajakken, skriv en nyhetstekst, og publiser den rett fra appen. Alle bilder skaleres automatisk, og ved publisering via web-portalen får man også tilgang til et integrert photoshop-program for et mangfold av redigeringsmuligheter. Hjemmesiden er 100% mobiltilpasset, og viser aktivitetsoversikten slik den fremstår i appen for medlemmene. På den måten er det enkelt for både eksisterende og potensielt nye medlemmer å følge med på både kurs, arrangementer og annet innhold som klubben deler på sin hjemmeside. Se link til Bærum Kajakklubb sin hjemmeside her.

Klubbappen er koblet mot klubbens medlemsregister, fakturering og hjemmeside. Medlemmene får full oversikt over aktiviteter og muligheten for å melde seg på eller av, man kan chatte både per gruppe man er med i og per aktivitet, og gruppeansvarlige får tilgang til sin medlemsoversikt. Videre kan medlemmene se sitt elektroniske medlemskort som er koblet mot medlemskontingenten. Via medlemsprofilen kan man også knytte familier, slik at man får en totaloversikt over sin husstand – alt fra aktiviteter og kommunikasjon til fakturaer, medlemskort, og mer.

Vi i Spoortz ønsker å være en kompetansebedrift slik at dere kan spørre oss om alt som omhandler klubbdrift. Derfor har vi dialog med et bredt spekter av idrettsklubber i Norge, både kunder og ikke-kunder, og vår erfaring er at et system med god totalitet har bedre forutsetninger for å effektivisere idrettsklubbenes hverdag. Mange små systemer blir fort mye jobb for klubben, så benytt i stedet et felles system som dekker alt. Slik får man et stort potensial for å effektivisere klubbdriften, og alle forutsetninger for å bruke mindre tid på admin og mer tid på vannet.